dilluns, 13 de desembre del 2021

25 de novembre de 2021


El mes de novembre al Pati Blau vam tornar a la novel·la negra de la mà d'Anna Maria Villalonga. Va ser una trobada plaentera i divertida.

L'Anna Maria ens ho explica així:

"El passat dijous dia 25 de novembre vaig tenir el plaer d’assistir a la Tertúlia del Pati Blau a Esplugues de Llobregat. Amb un ambient càlid i amical, acompanyats d’un maridatge de vi que hem d’agrair a l’espai El Tast, l’estona va passar en un sospir.  

La idea era presentar i comentar una de les meves novel·les, La dona de gris, cosa que em va fer molta il·lusió. La dona de gris és un text de l’any 2014, per la qual cosa comprovar que encara continua viu resulta molt engrescador. La literatura no caduca, però en el temps que vivim, on tot passa tan de pressa, és d’agrair que tertúlies com aquesta s’ocupin de qualsevol obra que els sembli interessant.  

La tarda va resultar molt amena, vam parlar de moltíssims temes i ens vam acomiadar amb la signatura de llibres i unes boniques fotografies. Vull donar les gràcies als organitzadors per una trobada tan engrescadora i desitjar que continuïn igual d’activistes i interessats per la difusió de la cultura.


Gràcies per ser-hi i compartir! 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada